Η Αλφαβήτα του Σώματος

20,00

H Αλφαβήτα του Σώματος είναι εδώ για να βοηθήσει κάθε παιδί που θέλει να μάθει τα γράμματα της αλφαβήτου, αλλά και να γνωρίσει τα μέλη και τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος! Ανακαλύψτε στο πίσω μέρος των καρτών 24 συναρπαστικές δράσεις/παιχνίδια. Κάντε τη μάθηση παιχνίδι και τραβήξτε το ενδιαφέρον του παιδιού για να ασχοληθεί με την αλφαβήτα.

Add to wishlist
Share:
Περιγραφή
Additional Info
Περιγραφή

Η Αλφαβήτα του Σώματος περιέχει 24 πλαστικοποιημένες κάρτες διπλής όψεως με στρογγυλεμένες γωνίες, μεγέθους Α6, μια για κάθε γράμμα της αλφαβήτου. Οι κάρτες είναι εκτυπωμένες σε χαρτί 120gr και πλαστικοποιημένες σε φύλλα 125 gr.

Στο μπροστινό μέρος κάθε κάρτας θα βρείτε το γράμμα κεφαλαίο και μικρό, καθώς και μια λέξη σχετική με το ανθρώπινο σώμα που ξεκινά από το συγκεκριμένο γράμμα (φώνημα). Στο πίσω μέρος θα ανακαλύψετε μαζί με το παιδί μια σχετική πληροφορία και μια σύντομη δράση για το παιδί.

Ως εκπαιδευτικοί προτείνουμε την Αλφαβήτα του Σώματος σε εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές, αλλά και γονείς. Οι κάρτες απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν το ανθρώπινο σώμα και θέλουν να συλλέξουν πληροφορίες για αυτό ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Με την Αλφαβήτα του Σώματος το παιδί θα:

1. έρθει σε επαφή με το ελληνικό αλφάβητο και θα εξασκήσει την φωνολογική του ενημερότητα

2. υιοθετήσει βασικές συμβάσεις ανάγνωσης του αλφαβητικού συστήματος γραφής (δηλαδή ότι διαβάζουμε την πληροφορία από τα αριστερά προς τα δεξιά)

3. συνειδητοποιήσει σταδιακά ότι στα φωνήματα της ομιλούμενης γλώσσας αντιστοιχούν γράμματα

4. αντλήσει πληροφορίες για τα μέλη και όργανα του ανθρωπίνου σώματος

Additional Info
Βάρος 0,200 kg
Διαστάσεις 18,5 × 11 × 3,5 cm
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist