Η Αλφαβήτα των Δεινοσαύρων

20,00

H Αλφαβήτα των Δεινοσαύρων είναι εδώ για να βοηθήσει κάθε παιδί που αγαπά τους δεινόσαυρους να μάθει τα γράμματα της αλφαβήτου, αλλά και την ιστορία των δεινοσαύρων! Ανακαλύψτε στο πίσω μέρος των καρτών 24 συναρπαστικές δράσεις/παιχνίδια. Κάντε τη μάθηση παιχνίδι και τραβήξτε το ενδιαφέρον του παιδιού για να ασχοληθεί με την αλφαβήτα.

Add to wishlist
Share:
Περιγραφή
Additional Info
Περιγραφή

Περιέχει 24 πλαστικοποιημένες κάρτες διπλής όψεως με στρογγυλεμένες γωνίες, μια για κάθε γράμμα της αλφαβήτου. Οι κάρτες είναι εκτυπωμένες σε χαρτί 120gr και πλαστικοποιημένες σε φύλλα 125 gr.

Στο μπροστινό μέρος κάθε κάρτας υπάρχει το γράμμα κεφαλαίο και μικρό, καθώς και η λέξη που ξεκινά από το συγκεκριμένο γράμμα (φώνημα). Κάθε γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου έχει συνδιαστεί και με μια λέξη που αφορά την ιστορία των δεινοσαύρων. Στο πίσω μέρος θα ανακαλύψετε μαζί με το παιδί μια σχετική πληροφορία και μια σύντομη δράση για το παιδί.

Ως εκπαιδευτικοί προτείνουμε την Αλφαβήτα των Δεινοσαύρων σε εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές, αλλά και γονείς. Οι κάρτες απευθύνονται σε παιδιά που τους αρέσουν οι δεινόσαυροι και θέλουν να συλλέξουν πληροφορίες για αυτούς ανεξαρτήτως ηλικίας και εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Με την Αλφαβήτα τών Δεινοσαύρων το παιδί θα:

1. έρθει σε επαφή με το ελληνικό αλφάβητο και θα εξασκήσει την φωνολογική του ενημερότητα
2. υιοθετήσει βασικές συμβάσεις ανάγνωσης του αλφαβητικού συστήματος γραφής (δηλαδή ότι διαβάζουμε την πληροφορία από τα αριστερά προς τα δεξιά)
3. συνειδητοποιήσει σταδιακά ότι στα φωνήματα της ομιλούμενης γλώσσας αντιστοιχούν γράμματα
4. αντλήσει πληροφορίες για τους δεινόσαυρους και τη ζωή τους

Additional Info
Βάρος 0,200 kg
Διαστάσεις 18,5 × 11 × 3,5 cm
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist