Σετ Ημερολόγιο Νηπιαγωγείου

25,00

Ανακάλυψε το ολοκληρωμένο σετ για το ημερολόγιο της τάξης σου, αξιοποιώντας ένα πακέτο που στα προσφέρει όλα! Βοήθησε την ομάδα σου να γνωρίσει τις μέρες, τους μήνες, τις εποχές, τις χρονολογίες, καθώς και τα καιρικά φαινόμενα μέσα από 70 χειροποίητες και έτοιμες καρτέλες! Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα σου!

Add to wishlist
Share:
Περιγραφή
Additional Info
Περιγραφή

Το σετ “Ημερολόγιο Νηπιαγωγείου” είναι ένα μοντέρνα σχεδιασμένο ημερολόγιο με ξεχωριστά γραφικά για να διακοσμήσεις την τάξη σου! Ο μοναδικός του σχεδιασμός θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των παιδιών και θα σε βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας δυναμικά! Το πακέτο περιέχει όλες τις κάρτες που θα χρειαστείς! Εσύ απλά σκέψου που θα ήθελες να το τοποθετήσεις!

Το σετ περιέχει 70 χειροποίητες, τυπωμένες καρτέλες σε χαρτί 120gr. Όλες οι κάρτες είναι πλαστικοποιημένες σε φύλλα 125gr.

Στο πακέτο αυτό θα βρεις:

7 κάρτες με τις ημέρες (20 x 4,5 cm)
12 κάρτες με τους μήνες (20 x 4,5 cm)
4 κάρτες με τις εποχές (20 x 4,5 cm)
31 καρτελάκια αριθμών 0-31 (4 x 4,5 cm)
2 κάρτες για την χρονολογία που συμπληρώνετε εσείς (8,5 x 4,5 cm)
12 κάρτες με καιρικά φαινόμενα (9 x 4,5 cm)
2 καρτέλες οργάνωσης της ημερομηνίας (Σήμερα είναι, Ο καιρός σήμερα είναι).
Ως εκπαιδευτικοί προτείνουμε το σετ “Ημερολόγιο Νηπιαγωγείου” σε εκπαιδευτικούς και ειδικούς παιδαγωγούς. Οργανώστε την παρεούλα σας και δώστε της μια μοναδική αισθητική!

Για εσένα γονέα που ψάχνεις να κάνεις ένα μοναδικό δώρο στη/ο δασκάλα/ο του παιδιού σου σκέψου πόσο χρήσιμο δώρο θα ήταν το ημερολόγιο και πόσο θα την/τον βοηθούσε στο έργο της/του!

Additional Info
Βάρος 0,175 kg
Διαστάσεις 35 × 25 cm
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist