Μαθαίνω τους Αριθμούς Bιωματικά

20,00

Mάθετε τους βασικούς αριθμούς από το 0-10. Βοήθησε το παιδί να κατανοήσει τις ποσότητες που κρύβονται πίσω από κάθε αριθμητικό σύμβολο εύκολα και διασκεδαστικά. Αν πάλι το παιδί ξέρει να μετράει, γνωρίζει την πραγματική ποσότητα που αντιστοιχεί σε αυτό τον αριθμό; Οι κάρτες “Μαθαίνω τους Αριθμούς βιωματικά” μπορούν να αξιοποιηθούν από εκπαιδευτικούς, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, αλλά φυσικά και από γονείς στο σπίτι!

Εξαντλημένο

Share:
Περιγραφή
Additional Info
Περιγραφή

Πρόκειται για 11 πλαστικοποιημένες κάρτες αρίθμησης διπλής όψεως με στρογγυλεμένες γωνίες, μεγέθους Α6 των αριθμών 0 έως 10 και 55 ξύλινα κυβάκια αρίθμησης. Οι κάρτες είναι εκτυπωμένες σε χαρτί 120gr και πλαστικοποιημένες σε φύλλα 125gr.

Με τις κάρτες “Μαθαίνω τους Αριθμούς Βιωματικά” το παιδί θα:

  1. γνωρίσει τους φυσικούς αριθμούς 0 -10 και τα αριθμητικά σύμβολα
  2. αντιστοιχήσει τους αριθμούς με τις ποσότητες
  3. έρθει σε επαφή με την ανάλυση και σύνθεση ποσοτήτων μέχρι το 10
  4. πειραματιστεί με διακριτές μονάδες (ξύλινοι κύβοι)

Αξιοποιώντας τους ξύλινους κύβους, το παιδί θα μπορέσει να καταμετρήσει τις εκάστοτε ποσότητες και να τοποθετήσει το σωστό αριθμό κύβων σε κάθε καρτέλα ανάλογα με τον αριθμό που βλέπει.

Μέσα από αυτή τη δυναμική διαδικασία το παιδί θα κατακτήσει την επιθυμητή γνώση βιωματικά, καθώς θα ανακαλύψει τους αριθμούς μέσα από το παιχνίδι και την ενασχόληση μαζί τους.

Ως εκπαιδευτικοί προτείνουμε τις κάρτες “Μαθαίνω τους αριθμούς Βιωματικά” σε εκπαιδευτικούς, αλλά και γονείς. Οι κάρτες απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να πειραματιστούν με τους αριθμούς από την ηλικία των 4 ετών έως τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Additional Info
Βάρος 0,200 kg
Διαστάσεις 18,5 × 11 × 3,5 cm
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist