Θεοί του Ολύμπου: “Ποιος είναι ο Παραμυθάς;”

23,00

Ελάτε να παίξουμε με τους 12 Θεούς του Ολύμπου δημιουργώντας τις πιο ευφάνταστες ιστορίες! Ποιος/α θα καταφέρει να σκεφτεί και να αφηγηθεί την πιο συναρπαστική ιστορία; Ποιος θα γίνει ο πιο πετυχημένος παραμυθάς; Το επιτραπέζιο παιχνίδι λόγου “Ποιος είναι ο Παραμυθάς“ βοηθάει τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν τον λόγο και τη φαντασία τους παίζοντας δημιουργικά!

Add to wishlist
Share:
Περιγραφή
Additional Info
Περιγραφή

Το επιτραπέζιο παιχνίδι λόγου “Ποιος είναι ο Παραμυθάς;” βοηθάει τους μικρούς μας φίλους να αναπτύξουν τον λόγο και τη φαντασία τους παίζοντας δημιουργικά!

Επιλέξτε κάρτες από τις 4 κατηγορίες (χαρακτήρας, τοποθεσία, ενέργεια, αντικείμενο) και δημιουργήστε πρωτότυπες μικρές ιστορίες που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον των υπολοίπων παικτών. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαζέψετε τους περισσότερους ψήφους εμπιστοσύνης και να ανακηρυχθείτε ως “Παραμυθάς”. Παίζεται από 3 έως 5 παίκτες και απευθύνεται σε παιδιά άνω των 4 ετών έως και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Ένα παιχνίδι για όλη τη παρέα και την οικογένεια!

*Στις κάρτες πράξη/ενέργεια έχει χρησιμοποιηθεί ανεπτυγμένο λεξιλόγιο. Λόγω του θέματος μπορεί να αξιοποιηθεί και από δασκάλους των πρώτων τάξεων του δημοτικού που ασχολούνται με τη συγκεκριμένη θεματική!

Μέσα στη συσκευασία θα βρείτε:

το θεματικό ταμπλό
48 κάρτες
την κάρτα του “Παραμυθά”
1 κλεψύδρα
το εγχειρίδιο οδηγιών
χαρτάκια για τη ψηφοφορία
χάρτινο ζάρι

Το ταμπλό και οι κάρτες έχουν εκτυπωθεί σε χαρτι 120gr και πλαστικοποιηθεί σε φύλλα 125gr.

Ως εκπαιδευτικοί προτείνουμε το επιτραπέζιο λόγου ως ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε εκπαιδευτικό, λογοθεραπευτή, ειδικό παιδαγωγό που επεξεργάζεται τον περιγραφικό ή αφηγηματικό λόγο με τους μαθητές του. Αλλά φυσικά και σε κάθε γονέα που θέλει να βοηθήσει το παιδί του να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο του και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα! Γιατί η μάθηση είναι παιχνίδι!

Ένα παιχνίδι για όλους μικρούς και μεγάλους!

Additional Info
Διαστάσεις 19 × 19 × 3,5 cm
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist